Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
У розділі матеріалів: 29 Показано матеріалів: 1-29 |
|
Методичні рекомендації для лікарів загальної практики – сімейної медицини з приводу консультування пацієнтів щодо основних засад здорового харчування
|
Державні санітарні норми та правила ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».
|
Державні будівельні норми України. Будинки і споруди. Спортивні та фізкультурно-оздоровчі споруди ДБН В.2.2-13-2003
|
Титулка
Реферат |
Переглядів: 10069 |
Завантажень: 0 |
Додав: Першегуба |
Дата: 11.01.2014
|
|
Питання на залік
Залік |
Переглядів: 570 |
Завантажень: 0 |
Додав: Першегуба |
Дата: 11.01.2014
|
|
Теми рефератів
Реферат |
Переглядів: 2102 |
Завантажень: 0 |
Додав: Першегуба |
Дата: 11.01.2014
|
|
Відповіді на питання
Залік |
Переглядів: 1825 |
Завантажень: 0 |
Додав: Першегуба |
Дата: 11.01.2014
|
|
Робоча програма гігієна здоров'я
|
Програма навчальної дисципліни гігієна здоров'я
|
фонд літератури з гігієни
|
Рекомендації ВООЗ з розрахунку енергетичних витрат людини
|
Що таке раціональне харчування
|
Енергетична цінність харчового раціону
|
Методи визначення енерговитрат організму
|
12 принципів харчування ВООЗ
|
Концепція ВООЗ про здорове харчування
|
Харчування дітей в дошкільних навчальних закладах
|
Посібник Принципи здорового харчування
|
Пять важнейших принципов безопасного питания
|
Методичні рекомендації щодо основних засад здорового харчування
|
|
|
|