1. Гігієна як наука. Основні завдання гігієни
2. Поняття про здоров’я та фактори які впливають на його стан
3. Здоровий спосіб життя
4. Основні вимоги до освітлення житлових, навчальних та спортивних
приміщень з гігієнічної точки зору
5. Фізіолого-гігієнічна роль кисню та вуглекислого газу
6. Поняття про мікроклімат
7. Показники мікроклімату житлових та спортивних приміщень
8. Гігієнічні принципи зонування міських територій
9. Гігієнічне значення води
10. Якість води з гігієнічної точки зору
11. Безпека питної води в епідемічному відношенні
12. Органолептичні властивості води
13. Система водопостачання населених місць
14. Харчування, як основна біологічна потреба організму
15. Концепції ВООЗ про здорове харчування
16. Енергетична цінність харчового раціону
17. Режим харчування
18. Оптимальна температура їжі при її споживанні
19. Поняття про раціональне харчування
20. Добові енерговитрати організму
21. Принципи харчування спортсменів
22. Назвіть основні продукти харчування, які є джерелами вітамінів
23. Особиста гігієна та догляд за тілом осіб, які займаються фізичною культурою і спортом
24. Основні гігієнічні вимоги до загартовування
25. Гігієнічні вимоги до експлуатації обладнання та спортивного інвентарю
|