Неділя, 19.10.2025, 11:31
Много знаний нужных и важных. Но самое главное - как жить
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Реферат [2]
Семінари [3]
Залік [2]
Санітарні правила та норми [3]
Книги по гігієні [3]
Література, яка є в бібліотеці НУФВСУ [1]
Програма дисципліни [2]
Матеріали для підготовки до модульного контролю з гігієни харчування [13]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Файли » Навчальний матеріал » Залік

Питання на залік
11.01.2014, 19:27

1. Гігієна як наука. Основні завдання гігієни

2. Поняття про здоров’я та фактори які впливають на його стан

3. Здоровий спосіб життя

4. Основні вимоги до освітлення житлових, навчальних та спортивних приміщень з гігієнічної точки зору

5. Фізіолого-гігієнічна роль кисню та вуглекислого газу

6. Поняття про мікроклімат

7. Показники мікроклімату житлових та спортивних приміщень

8. Гігієнічні принципи зонування міських територій

9. Гігієнічне значення води

10. Якість води з гігієнічної точки зору

11. Безпека питної води в епідемічному відношенні

12. Органолептичні властивості води

13. Система водопостачання населених місць

14. Харчування, як основна біологічна потреба організму

15. Концепції ВООЗ про здорове харчування

16. Енергетична цінність харчового раціону

17. Режим харчування

18. Оптимальна температура їжі при її споживанні

19. Поняття про раціональне харчування

20. Добові енерговитрати організму

21. Принципи харчування спортсменів

22. Назвіть основні продукти харчування, які є джерелами вітамінів

23. Особиста гігієна та догляд за тілом осіб, які займаються фізичною  культурою і спортом

24. Основні гігієнічні вимоги до загартовування

25. Гігієнічні вимоги до експлуатації обладнання та спортивного інвентарю

Категорія: Залік | Додав: Першегуба
Переглядів: 570 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz