Неділя, 19.10.2025, 13:17
Много знаний нужных и важных. Но самое главное - как жить
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Реферат [2]
Семінари [3]
Залік [2]
Санітарні правила та норми [3]
Книги по гігієні [3]
Література, яка є в бібліотеці НУФВСУ [1]
Програма дисципліни [2]
Матеріали для підготовки до модульного контролю з гігієни харчування [13]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Файли » Навчальний матеріал » Матеріали для підготовки до модульного контролю з гігієни харчування

У категорії матеріалів: 13
Показано матеріалів: 1-13

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам
Рекомендації ВООЗ з розрахунку енергетичних витрат людини
Матеріали для підготовки до модульного контролю з гігієни харчування | Переглядів: 624 | Завантажень: 44 | Додав: Першегуба | Дата: 13.03.2014 | Коментарі (0)

Що таке раціональне харчування

Енергетична цінність харчового раціону

Методи визначення енерговитрат організму

Режим харчування

12 принципів харчування ВООЗ

Концепція ВООЗ про здорове харчування

Харчування дітей в дошкільних навчальних закладах

Посібник Принципи здорового харчування

Пять важнейших принципов безопасного питания

Методичні рекомендації щодо основних засад здорового харчування

Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz