Тема: Особливості харчування різних груп населення в тому числі і
осіб, які займаються фізичною культурою.
Завдання:
1. Ознайомитися з методами вивчення харчування різних груп населення, в
тому числі спортсменів і осіб, які займаються фізичною культурою.
2. Знати методику оцінки індивідуального харчування населення.
Рекомендована література:
1.Лаптев А.П. Гигиена: Учебник для институтов и
техникумов физической культуры и спорта / А.П. Лаптев, С.А. Полиевский. –
Москва: «Физкультура и спорт», 1990. – 368 с.
2.Практикум по гигиене для институтов и техникумов
физической культуры и спорта / А.П. Лаптев, И.Н. Малышева. – М.: «Физкультура и
спорт», 1981. – 151 с.
3.Основи гігієни : Навчальний посібник для студентів вузів
фізичного виховання і спорту / М.П. Пушкар. – Київ: «Олімпійська література»,
1998. – 93 с.
4.Гігієна та екологія: Підручник / За ред. В.Г. Бардова. –
Вінниця: Нова книга, 2006.- 720 с.
5.Даценко І.І. Профілактична медицина. Загальна гігієна з
основами екології / І.І. Даценко, Р.Д. Габович. – Київ : Здоров’я, 2004. – 792
с.