Неділя, 19.10.2025, 23:10
Много знаний нужных и важных. Но самое главное - как жить
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Практичні заняття [14]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Файли » Практичні заняття » Практичні заняття

практичне заняття № 9
11.01.2014, 17:05

Тема: Особливості харчування різних груп населення в тому числі і осіб, які займаються фізичною культурою.

 

Завдання:

1. Ознайомитися з методами вивчення харчування різних груп населення, в тому числі спортсменів і осіб, які займаються фізичною культурою.

2. Знати методику оцінки індивідуального харчування населення.

 

 

Рекомендована література:

1.  Лаптев А.П. Гигиена: Учебник для институтов и техникумов физической культуры и спорта / А.П. Лаптев, С.А. Полиевский. – Москва: «Физкультура и спорт», 1990. – 368 с.

2.  Практикум по гигиене для институтов и техникумов физической культуры и спорта / А.П. Лаптев, И.Н. Малышева. – М.: «Физкультура и спорт», 1981. – 151 с.

3.  Основи гігієни : Навчальний посібник для студентів вузів фізичного виховання і спорту / М.П. Пушкар. – Київ: «Олімпійська література», 1998. – 93 с.

4.  Гігієна та екологія: Підручник / За ред. В.Г. Бардова. – Вінниця: Нова книга, 2006.- 720 с.

5.  Даценко І.І. Профілактична медицина. Загальна гігієна з основами екології / І.І. Даценко, Р.Д. Габович. – Київ : Здоров’я, 2004. – 792 с.

 

Категорія: Практичні заняття | Додав: Першегуба
Переглядів: 479 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz