Вівторок, 21.10.2025, 01:49
Много знаний нужных и важных. Но самое главное - как жить
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Практичні заняття [14]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Файли » Практичні заняття » Практичні заняття

практичне заняття № 8
11.01.2014, 17:03

Тема: Методики оцінки харчового статусу осіб, які займаються фізичною культурою і спортом.

 

Завдання:

1. Знати загальні положення раціонального харчування осіб, які займаються фізичною культурою.

2. Знати загальні гігієнічні вимоги до режиму харчування при заняттях фізичною культурою.

3. Вивчити методику визначення енерговитрат осіб, які займаються фізичною культурою.

 

Рекомендована література:

1.  Лаптев А.П. Гигиена: Учебник для институтов и техникумов физической культуры и спорта / А.П. Лаптев, С.А. Полиевский. – Москва: «Физкультура и спорт», 1990. – 368 с.

2.  Практикум по гигиене для институтов и техникумов физической культуры и спорта / А.П. Лаптев, И.Н. Малышева. – М.: «Физкультура и спорт», 1981. – 151 с.

3.  Основи гігієни : Навчальний посібник для студентів вузів фізичного виховання і спорту / М.П. Пушкар. – Київ: «Олімпійська література», 1998. – 93 с.

4.  Гігієна та екологія: Підручник / За ред. В.Г. Бардова. – Вінниця: Нова книга, 2006.- 720 с.

5.  Даценко І.І. Профілактична медицина. Загальна гігієна з основами екології / І.І. Даценко, Р.Д. Габович. – Київ : Здоров’я, 2004. – 792 с.

Категорія: Практичні заняття | Додав: Першегуба
Переглядів: 470 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz